kapitel 22

Senaste:
 
Linnea blev riktigt lycklig för min skull och vi pratade ända tills jag kom tillbaka till hotellet efter nån timme. Jag kom och tänka på att min telefon räkning förmodligen skulle bli fasligt hög så vi sa hejdå och avslutade samtalet.
 
Resten av kvällen umgicks jag med mina föräldrar. Vi spelade kort och pratade ända tills jag kände att jag var fasligt trött. Jag gick och la mig i sängen och jag sommnade såfort huvudet nådde kudden.
 

Jag vaknade vid 9 tiden nästa dag. Jag Gjorde mig iordning som vanligt och gick ner och åt frukost. Niall hade sagt åt mig att han skulle visa mig lite mer av Irland idag så efter jag hade ätit bad jag mina föräldrar köra mig till honom.
 
Lego house spelades på radion i bilen och jag och mamma sjöng glatt med. Ed Sheeran var både min och mammas favorit artist och även pappa trummade med fingrarna på ratten i takt till musiken. Efter en stund kom vi fram till Nialls hus.
-Åh vilket mysigt hus dom har! utbrast mamma. När jag klev ut ur bilen möttes jag av molly. Hon hoppade och gnydde. Jag lyfte upp henne i famnen och såfort mamma fick syn på henne hoppade hon ur bilen. Hon Gick fram till mig och den lilla hunden och jag såg hur hennes hjärta smälte. Mamma var nog den största djurvännen jag kände. Hon klappade Molly som blev full av iver av att få möta nya människor att hon hoppade in i mammas famn. Pappa klev ut ur bilen och gick fram och hälsade på hunden. Plötsligt öppnades Nialls ytterdörr och Maura klev ut. Hon log stort när hon fick syn på oss och gick arigt fram för att hälsa.
-Oh Hello! You must be Nickys parents. Im Maura, Nialls mum.
-Oh its so nice to meet you! sa mamma och skakade Mauras hand. Im Anna and this is Henry. Pappa gick fram hälsade på Maura.
-Is Niall inside? frågade jag Maura.
-Yes, he is propably in hes room. svarade hon och log sitt varma leende mot mig. Maura, mamma och pappa fortsatte prata på om hur kul det var att Jag och Niall hade träffats men dom avbröts av att Chris kom ut ur dörren. 
-This is my huspend Chris, sa Maura och mamma och pappa gick fram för att hälsa på honom. Jag sa också hej till chris medans jag gick mot huset.
Jag kikade in genom ytterdörren som stod på glänt. Jag gick in och tog av mig skorna och gick mot Nialls rum. Jag öppnade försiktigt dörren. Niall satt på sin säng med gitarren i fammnen och skrev i ett block. 
-Hey hun. sa jag försiktigt och log mot Niall som inte hade märkt att jag stod vid dörren. Han vände snabbt upp blicken och när han fick syn på mig log han stort. Han släppte pennan och lade ner gitarren och på två sekunder var han framme vid mig. Han omfammnade och kysste mig. 
-I have missed you love! sa han och strök handen över mitt hår. 
-And I have missed you! sa jag och kramade han lite hårdare. What are you doing.
-uhm, just writing on a song.
-Really? can you play it? 
-Nope, not untill its done. sa Niall och log busigt. But come on! We have to go now if you want to explore Ireland! Han tog min hand och drog mig med ut till köket där Mamma, pappa, Chris och Maura satt och drack kaffe. Han hälsade på mina föräldrar och pratade en stund men sen var vi tvugna att gå.
-We will be back arround six or something. sa Niall. 
Vi kramade allihopa hejdå och sen gick vi till Nialls bil. Han startade motorn och vi började köra.

kapitel 21

Senaste:
-I dont know.. Were going to sweden some time in July to record our second album. But I dont really know when jet. Niall tystnade en stund innan han fortsatte. Oh god, im going to miss you so much Nicky. Han kollade på mig med vattninga ögon. Jag gick fram till honom och satte mig i hans knä. Han slog armarna runt mig och jag borrade in min näsa i hans halsgrop. Det kommer bli svårt att vara utan denna killen.

Niall körde tillbaka mig till hotellet några timmar senare. Han kysste mig länge och passionerat innan vi skilljdes åt. Endast två dagar hade vi kvar tillsammans innan Niall skulle åka till London. Dom två dagarna tänkte vi utnyttja till fullo, för vem vet när vi får ses igen? 
 
Jag tog hissen upp till mitt rum. Såfort jag öppnade dörren kände jag att jag var i behov av en dusch. Jag slängde av mig shortsen, Nialls "Free hugs" tröja och underkläderna och sedan gick jag in i dushen som för mig var ett ställe för tänkande. Många beslut hade fattats och många problem hade lösts när jag hade stått där i de varma strålarna. Nu däremot tänkte jag bara på min fina pojkvän. Jag log när jag tänkte på hur fint han behandlade mig. Han brydde sig alltid om hur jag mådde och satte mig i första hand. 
 
När jag hade duschat klart klädde jag på mig och gjorde en fläta i mitt hår. Jag tog Iphonen i handen och gick ner till polen där mamma och pappa satt. 
-Förlåt för att jag inte ringde eller nått igår. Jag sommnade hos Niall. Sa jag ursäktande men jag kunde inte låta bli att le lite när jag tänkte på vad jag och Niall hade hittat på.
-Det var respektlöst av dig att inte höra av dig Nicky, men vi vet att du är trygg med Niall och om han är din pojkvän nu så får du självklart sova där. Sa pappa och gav mig ett litet leende. Jag satte mig på en av solstolarna brevid mina föräldrar.
-Niall åker till London om två dagar. sa jag och kollade ner i marken. en liten klump i magen bildades och tårarna brännde bakom ögonlocken. Jag vet inte när jag kommer få se honom igen. Mamma lade armen runt mig och gav mig en kram.
-Du gillar verkligen Niall jätte mycket, eller hur? sa hon.
-Jag gillar honom mer än så. Jag kommer sakna honom så mycket. En tår rullade sakta ner för min kind. Pappa var snabbt framme och torkade bort den med sin tumme. 
-Gumman, hur långt ifrån varandra ni än är, så kommer ni fixa det. Han kommer inte lämmna dig om han verkligen älskar dig. sa pappa. Ta nu och njut av dom dagar ni har kvar.
-Tack, och gav honom en kram. Allt kändes plötsligt väldigt bra igen. Jag bestämde mig för att ta en promenad så jag sa hejdå till mina föräldrar och började gå på den långa grusvägen.
 
Efter en stund kom jag plötsligt och tänka på att jagg inte hade pratat med Linnea på ett tag. Jag tog upp mobilen och knappade in nummret som jag kunde utantill sen länge. Efter tre singnaler svarade hon.
-NICKYYYY! ÅÅÅÅHH! Tjöt hon i luren. Jag har inte hört av dig på åratal!
-ÅÅHH, LINNEA!! Jag saknar dig! tjöt jag tillbaka.
-Jag har så mycket att berätta! 
-Jag med! Svarade jag snabbt. Men du får börja!
Linnea berättade att hon hade träffat en snygg kille som sommarjobbade på hennes pappas företag. Dom hade börjat flörta och Linnea sa att han var jätte snäll. När hon berättat klart om allt som hade hänt där hemma medans jag hade varit iväg berättade jag om Niall och mig. Att vi nu var ett par och att jag hade förlorat min oskuld. Linnea blev riktigt lycklig för min skull och vi pratade ända tills jag kom tillbaka till hotellet efter nån timme. Jag kom och tänka på att min telefon räkning förmodligen skulle bli fasligt hög så vi sa hejdå och avslutade samtalet.
 
Resten av kvällen umgicks jag med mina föräldrar. Vi spelade kort och pratade ända tills jag kände att jag var fasligt trött. Jag gick och la mig i sängen och jag sommnade såfort huvudet nådde kudden.
 
 

Kapitel 20

Senaste:

-Are you sure you want this? I mean we haven't known each other for so long. Maby you want to wait? Jag tänkte på orden Niall just hade sagt, men det fanns ingen tvekan i mig. Jag älskar honom och han älskar mig. Den första gången skulle man ge till någon speciell, och det var verkligen Niall.
-Im sure. You are the one Niall. I love you!

Jag vaknade tidigt morgonen därpå. Jag kollade ut genom fönstret och Solen hade precis börjat leta sig upp för horisonten. Jag låg så tätt intill Niall att jag kunde känna hans nakna varma kropp mot min och höra varje andetag han tog. Efter en timme började Niall röra på sig lite och snart så öppnade han sakta sina ögon. Jag mötte hans blick som bara var några centimeter ifrån mig.

-Godmorning love, sa jag tyst och tryckte mig ännu närmare Niall.

-Godmorning beautiful, svarade Niall med en sömmnig röst. Han strök med handen över mitt hår och gav mig en liten kyss.

En stund låg vi där och njöt av varandra innan vi klev upp ur den varma sängen. Jag tog på mig trosorna och "Free hugs" tröjan och sen gick vi ut till köket. Niall började leta i skåpen efter något att äta men han hittade inget annat än några torra brödskivor.

-Oh crap, I'm so hungry!! klagade Niall. Jag gick fram och öppnade kylskåpet. Där fanns ägg , smör och mjölk. Jag gick vidare till skåpet där Niall ivrigt stod och letade. Ett mjölpaket stod längst fram på hyllan.

-Lets make some pancakes! sa jag och Niall sken upp som en sol. Jag började plocka fram alla ingridienser medans Niall tog fram en skål och en stekpanna. Vi samarbetade bra och snart hade vi ett berg av pannkakor på bordet. Niall tog fram en skål med blåbär och hallon som han hade hittat i kylen.

-You are the king of pancakes Nicky! sa Niall imponerat efter han hade stoppat i sig den första tuggan. Vi åt tills vi inte kunde få ner mer och sen satt vi mätta och belåtna runt bordet en stund. Nialls nöjda ansiktsuttryck ersattes plötsligt med en ledsen min.

-Its one thing I have to tell you. började niall. Im going to London in a few days. Back to work you know. We had a little break from the tour but we are going to finish it now. Were going to LA, Australia, Canada and stuff. Orden Niall precis hade sagt skönk sakta in i min hjärna. Betydde detta att jag inte skulle få träffa honom mer på... ja vet inte hur länge!

-But when can I see you again? sa jag upprört. Niall kollade ner i bordet.

-I dont know.. Were going to sweden some time in July to record our second album. But I dont really know when jet. Niall tystnade en stund innan han fortsatte. Oh god, im going to miss you so much Nicky. Han kollade på mig med vattninga ögon. Jag gick fram till honom och satte mig i hans knä. Han slog armarna runt mig och jag borrade in min näsa i hans halsgrop. Det kommer bli svårt att vara utan denna killen.

kapitel 19

Senaste:
-I love you more, sa jag och strök niall's kind. Han kollade på mig med en allvarlig min men sen sprack hans ansikte upp i ett leende. Han tog upp tröjan som nu låg slängd på golvet och gav den till mig. Jag satte på mig tröjan som jag så många gånger hade sett Niall bära på foton och filmer. Han tog min hand och drog med mig ut i vardagsrummet.


-Do you want to wach a movie? Sa Niall medans han gick mot köket och lämmnade mig ensam kvar i det mysiga vardagsrummet.
-Yeah! svarade jag.
-Good! ropade Niall tillbaka från köket. The films is in the shelves.


Jag gick fram till hyllan och började leta efter en bra film. Jag avslutade mitt letande när jag fick syn på Titanic. Jag hade visserligen sett den flera hundra gånger men jag tröttnade aldrig. Jag tryckte in skivan i dvd'n samtidigt som jag hörde Niall stöka i köket.

Efter en stund kom han ut med en bricka. På brickan var det te, frukt, chocklad, och några levande ljus. Han satte ner brickan på tv bordet. Det började bli mörkt utanför och man hörde rengnet smattra mot taket.


-wich movie did you pic? frågade Niall medans han satte sig ner i soffan och började smutta på sitt te. Jag tog upp fjärkontrollen och tryckte på "play".
-you will se, sa jag och satte mig brevid honom i soffan. såfort filmen började visas på den stora tvn tjöt niall till.
-Titanic!!! Thats my favourite film ever!


Vi låg brevid varandra i soffan inbäddade i filtar och kuddar. Niall bakom mig och jag längst ut. Han hade armen runt om mig under hela filmen och under dom mest sorliga senerna höll han mig lite extra hårt. Vi låg kvar i soffan långt efter eftertexterna hade slutat rulla. Jag vände mig om så jag låg med ansiktet mot Niall och grävde in händerna under alla filtar och innanför hans tröja så att jag kunde känna hans varma kropp. Han gjorde likadant och smekte ömt min rygg. Vi kysstes först mjukt men det blev mer och mer intenstivt och det ända jag ville var att komma närmare Niall. Jag kände hans händer försiktigt smeka mig och vi reste oss upp, fortfarande ömt omslingrade och gick mot Nialls sovrum.

Han stängde dörren efter oss vi började genast klä av varandra. Niall fumlade med mitt bh-spänne medans jag drog av honom tröjan. Mitt i all upphetsning stannade Niall upp.
-Are you sure you want this? I mean we haven't known each other for so long. Maby you want to wait? Jag tänkte på orden Niall just hade sagt, men det fanns ingen tvekan i mig. Jag älskar honom och han älskar mig. Den första gången skulle man ge till någon speciell, och det var verkligen Niall.
-Im sure. You are the one Niall. I love you!

Kapitel 18

Senaste:
-It was really nice to meet you to Niall! sa pappa och mamma nickade instämmande.
-Jag följer med Niall hem om det går bra? frågade jag mina föräldrar.
-Självklart går det bra gumman! sa mamma.
Dom kramade både mig och Niall och sen gick vi ut ur hotellet.

Vi körde längs dom små vägarna ännu en gång. Jag kunde nästan vägen utantill nu. Jag kände mig hemma i Mullingar med Niall. Under tiden vi åkte pratade Niall om hur glad han var över att mina föräldrar gillade honom. Jag njöt av hans närvaro.


Niall parkerade bilen och klev ut. Jag gjorde detsamma. Jag kollade upp i himlen och såg ett täcke av mörka moln. Snart kände jag en regndroppe på min kind och bara några sekunder senare öppnade sig himlen och regnet öste ner.
-Hurry up babe! sa Niall och tog min hand. Vi sprang skrattandes över Nialls trädgård och in genom dörren till huset. På den lilla stunden vi var ute blev vi båda helt genomblöta.

Vi tog av oss skorna och gick in i köket.

-Where is your parents? frågade jag samtidigt som jag satte mig på en stol.
-They are in Dublin whit my grandmother. Molly is there to. They're coming home tomorrow. sa Niall. Do you want to borrow a shirt?
-Yeah, sure! svarade jag.
-Alright, follow me then! Niall tog min hand och vi gick mot hans rum. När vi kom fram började han gräva i en byrolåda. Is this one ok? frågade han och höll upp en blå/ tröja med texten "Free hugs".

-That one is perfect! sa jag och och tog emot tröjan. Niall fortsatte leta efter kläder till sig själv och snart var han klädd i gråa mjukisbyxor och en vit T-shirt. Jag försökte frenetiskt knäppa upp dragkedjan som satt på baksidan av kjolen men den ville inte ge med sig. Niall skrattade åt mina irriterade försök att få av den.

-Can you get your as over here and help me to get out of this skirt? Sa jag och låssades låta irriterad men niall skrattade bara ännu mer och jag kunde inte hålla mig så jag brast oxå ut i skratt. När vi hade lugnat ner oss gick han fram till mig och försökte lirka ner dragkedjan. Tillslut åkte den ner och jag hoppade glatt ur kjolen.

-There you go! sa Niall. Do you need help with your shirt to? Han flinade åt mig när jag ställde mig framför honom med armarna i vädret. Han tog försiktigt tag i linnet och drog det sakta över mitt huvud så att jag endast var klädd i trosor och bh. Jag lade armarna runt hans hals och kände hans händer ömt smeka min halvnakna kropp. Jag började försiktigt kyssa hans mjuka läppar och kände värmen sprida sig i kroppen. Den värmen som jag kände varje gång jag kysste Niall. Efter en stund av kyssande stannade Niall upp. Han tog bort en slinga av mitt våta hår som hängde i ansiktet och kollade mig djupt in i ögonen.
-You are the best thing that ever happened to me, viskade Niall. I love you so much Nicky. Jag kände hur tårarna tryckte bakom ögonlocken. Men det var inga ledsna tårar. Det var tårar som kom för att jag var så lycklig och jag älskade den här killen så mycket.
-I love you more, sa jag och strök niall's kind. Han kollade på mig med en allvarlig min men sen sprack hans ansikte upp i ett leende. Han tog upp tröjan som nu låg slängd på golvet och gav den till mig. Jag satte på mig tröjan som jag så många gånger hade sett Niall bära på foton och filmer. Han tog min hand och drog med mig ut i vardagsrummet.

Kapitel 17

Senaste:
-Godmorgon sömntuta! Sa pappa glatt.
-Godmorgon! sa jag. Asså ni sa ju att Niall kunde äta middag med oss idag. När?
-Vi tänkte att han kunde komma vid 5? svarade mamma. Åh vad kul det ska bli att träffa honom! fortsatte hon.
Jag skickade ett svar till Niall sen gick jag och hämtade frukost.

Efter frukosten gick jag och mina föräldrar ut till polen. Det var en varm dag som var perfekt för att bara ligga och slappa. Timmarna gick och snart var klockan 4 och jag gick upp för att göra mig iordning.


Jag kom in i hotellrummet och slängde av mig den blöta bikinin. Jag gick direkt in i duschen och tvättade mig noga. Det varma vattnet fick mig att slappna av och jag stod och njöt en stund innan jag kom på att jag borde skyna mig lite. Jag shamponerade snabbt håret och avslutade med balsam.

Jag gick ut ur duschen och lindade in mig i en handduk sedan gick jag till min resväska och letade efter något att ha på mig. Jag hittade en blommig hög kjol med ett skärp i midjan och ett vitt linne, Perfekt. Såfort jag torkat tog jag på mig kläderna och sedan fönade jag mitt hår. Jag smikade mig lite och sen var jag färdig. Klockan var nu kvart i 5.


Jag sprang ner till receptionen och ut till hotellets stora parkering. Jag ville vara där när Niall kom så jag kunde få lite ensam tid med honom innan middagen. Efter fem minuter rullade Nialls svarta bil in på parkeringen. Jag kände lyckan sprida sig i magen. Han parkerade smidigt och hoppade sedan ut ur bilen. Niall som alltid var väldigt välklädd hade nu ansträngt sig lite extra genom att sätta på sig en grå långarmad Fred Perry tröja med vit krage. Han var riktigt snygg.

När han fick syn på mig sken hans ansikte upp i ett leende. Jag sprang mot honom och han öppnade sina armar. När jag nådde fram till honom omfamnade han mig länge. Jag borrade in näsan i hans halsgrop och drog in Nialls trygga doft.
-I have missed you, viskade han och strök ömt med ena handen över mitt hår. Jag kollade upp på honom och ställde mig på tå för att ge honom en kyss. Allt kändes så bra när jag var med Niall.
-Are you ready to meet my parents? sa jag och log mot honom.
-Well, yeah i guess. Im kind of nervous, sa Niall och kollade osäkert på mig. Jag gav honom ännu en kram.
-You dont need to be nervous. They will love you. Nialls osäkra blick ersattes snabbt av ett leende. Jag tog hans hand och vi gick sakta mot hotellet.


När vi kom in genom dörrarna stod mamma och pappa och väntade på oss.
-Niall, this is my parents. Parents this is Niall. sa jag och log mot mina föräldrar. Niall släppte min hand och gick fram för att hälsa på dom båda.
-I am so glad to meet you Niall! Nicky has talked alot about you. sa mamma glatt och gav honom en kram. Niall gick vidare till pappa och skakade ordentligt hans hand.


Vi gick till resturangen och beställde in våra rätter. Niall berättade om sitt liv och sin bakgrund. Allihopa verkade komma väldigt bra överrens och vi skrattade och pratade oavbrutet under middagen. Medans mamma och pappa betalade för maten tog Niall fram sin mobil en liten stund och jag undrade vad han höll på med. Efter några sekunder vibrerade min iphone till och jag tog upp den och såg att jag hade ett nytt medelande från Niall. Jag kollade upp på honom och han log busigt mot mig. Jag klickade fram medelandet. "Your parents are really cool. Thank you for letting me meet them. By the way, what are you up to toninght?" Jag skrev snabbt in ett svar. "Im glad you like them! ;) Nothing i guess". Efter en liten stund fick jag ett nytt meddelande. "want to hang out at my place?". Jag log mot niall och nickade.


-Well, i think it's time for me to go. Thank you so much for the food and it was really nice to meet both of you. sa Niall till mina föräldrar som sken av lycka. Jag visste att dom var glada över att jag hade hittat en sån bra kille.
-It was really nice to meet you to Niall! sa pappa och mamma nickade instämmande.
-Jag följer med Niall hem om det går bra? frågade jag mina föräldrar.
-Självklart går det bra gumman! sa mamma.
Dom kramade både mig och Niall och sen gick vi ut ur hotellet.


Nu är jag tillbaka! Hoppas ni gillade kapitlet och jag ska försöka skriva mycket nu! ni får jätte gärna kommentera vad ni tycker!

Såhär är det...

Denna veckan kommer det inte bli någon uppdatering alls pga att jag ska iväg. Har varit iväg väldigt mycket nu men jag lovar att det blir bättre efter denna veckan! :)
Hoppas alla ni fina läsare stannar kvar och väntar på nya kaplitel. Ni är verkligen super snälla som kommenterar så mycket och ger mig så mycket beröm! Jag blir verkligen skitglad!
Så kika in om en vecka ungefär så får ni nya kapitel!
Ha det bra :D
 

Kapitel 16

Senaste:

-Dom är jätte snälla! Ni kommer älska dom. Sa jag när jag hade berättat klart.
-Så vi kommer få träffa dom? och Niall? Honom har vi aldrig heller träffat. Kan du inte fråga Niall om han vill äta middag med oss imorgon? Frågade mamma.
-Jo visst! svarade jag snabbt och log mot henne. Hon gav mig en klapp på kinden och sen lämmnade hon rummet. Jag släckte lampan och efter bara några sekunder somnade jag.

Jag gick brevid Niall på en lång gata.. Solen sken och det var en varm dag. Jag höll Niall's hand och allt kändes underbart. Vi svängde runt ett hörn och mötte en tjej. Tjejen stannade upp och kollade för en sekund sen skrek hon. "NIAAALL, IT'S NIALL HORAN FROM ONE DIRECTION". Hon pekade mot oss och det tog inte lång tid förens 100tals tjejer var framme vid oss. Alla slet och drog i Niall och dom var som galna. Skriken skärde i mina öron och jag kände paniken komma krypandes. Naglar borrade in sig i mina armar och jag kände hur tjejerna gav mig elaka blickar. En tjej med svart långt hår kollade på mig med arga ögon. "Youre a bitch! You dont deserv Niall. You are way to ugly!". Hennes kompisar brevid nickade och snart var alla tjejerna igång med att skrika fula ord till mig. "slut, whore, fag, idiot, fattie, ugly". Tjejerna trog i mitt hår så hårt att stora hårtussar föll av och dom rev upp stora sår på mina armar. Jag kände hur det började svartna för ögonen och jag föll ner mot marken.


Jag satte mig hastigt upp i sängen. Jag andades fort och var helt svettig. Bara en dröm. Jag tände lampan och gick till toan. Jag bytte till en annan tröja och drack ett glas kallt vatten innan jag gick och la mig igen. Mina tankar vandrade fram och tillbaka i huvudet. Är det så det kommer bli? Kommer alla fansen hata mig? Jag låg länge och funderade på det men sen stod det klart i mitt huvud. Hur illa det än blir så är det värt det. Jag har hittat min kärlek och det är inget man slänger iväg. Bara tanken på Niall gjorde mig lycklig och snart somnade jag om.

Jag sträckte på mig i sängen. Solen sken in genom rutan och fågelkvittret hördes på avstånd. Jag slängde en blick på klockan, 10:24. Det var nog första gången på denna semestern som jag hade fått sova ut ordentligt. Jag kände mig pigg och utvilad så jag hoppade ur sängen och gjorde mig iordning.


Påväg ner till resturangen där dom serverade frukost slängde jag iväg ett sms till Niall. "Hey love. My parents really want to meet you. Wanna come over for dinner later? xx" Efter en liten stund fick jag svar. "Hi, beautiful. I'd love to meet them! When?" Jag hade nu kommit hela vägen ner till resturangen och jag kikade ut över borden. Mamma och Pappa satt och åt vid ett av dom.


-Godmorgon sömntuta! Sa pappa glatt.
-Godmorgon! sa jag. Asså ni sa ju att Niall kunde äta middag med oss idag. När?
-Vi tänkte att han kunde komma vid 5? svarade mamma. Åh vad kul det ska bli att träffa honom! fortsatte hon.
Jag skickade ett svar till Niall sen gick jag och hämtade frukost.

kapitel 15

Senaste:
 
If they get to know about you they will start picking on you and be mean. I dont want that to happend. You dont deserv that. Jag såg en tår sakta rulla ner för Nialls kind.
-Do you know what? I dont care about that at all! You're the only one for me Niall, You're worth to fight for. Niall vände sina tårfyllda ögon mot mig och jag kunde skymta ett litet leende på hans läppar. Jag torkade bort tåren på hans kind med min hand. Han kollade på mig en stund.
-Then I guess you're my girlfriend.

När vi var framme vid hotellet gick Niall med mig hela vägen upp till ingången. Han gav mig en lång kram och jag borrade in näsan i hans halsgrop och drog in hans underbara doft. Jag skulle kunna stå där i hans armar för alltid.
-When can I see you again? frågade jag och kollade i hans ögon.
-Whenever you want to! Im allways here for you, but you maybe want to spend some time with your family. 
-I guess I have to. But I cant stay away from you! sa jag och gav honom en kyss. Han strök handen över mitt hår.
-Well, call me when you have time Nicky. I already miss you. sa han och gav mig en sista kram innan han gick mot sin bil. Jag var varm i hela kroppen. Aldrig hade jag känt såhär för någon kille, och att han kände likadant fick mig att bli ruskigt glad.
 
Nialls perspektiv:
 
I am so happy that she liked my parents, And I know why I am so happy about that. I want to spend the rest of my life with this girl. She's the one. But I am worried about her. The fans can be really angry at our girlfriends and I dont want that to happend. But if i want to be with her I have to risk that. One thing is sure, I'm going to protect her.
 
Nickys perspektiv:
 
Jag tog hissen upp till mitt rum, bytte om till pyjamas och gjorde mig iordning för natten. Jag var riktigt trött efter denna långa men riktigt roliga dagen. När jag låg i sängen och tänkte sova knackade någon försiktigt på dörren.
Jag gick och öppnade och där stod mamma. 
-Hej Nicky! sa mamma och gav mig en kram. Det känns som om jag inte har pratat med dig på evigheter. Vad har ni gjort hela dagen? Jag berättade för mamma om vad vi hade gjort. Kanske inte så detaljerat utam mest att vi hade cyklat och badat och att jag hade träffat Nialls föräldrar.
-Dom är jätte snälla! Ni kommer älska dom. Sa jag när jag hade berättat klart.
-Så vi kommer få träffa dom? och Niall? Honom har vi aldrig heller träffat. Kan du inte fråga Niall om han vill äta middag med oss imorgon? Frågade mamma.
-Jo visst! svarade jag snabbt och log mot henne. Hon gav mig en klapp på kinden och sen lämmnade hon rummet. Jag släckte lampan och efter bara några sekunder somnade jag.

Kort kapitel, men jag är som sagt inte hemma... Bättre än inget ellerhur? :)
 
 
 
 

kapitel 14

Senaste:
 
-What about the kiss? sa Niall och kollade på mig med en sträng blick. Niall låg nu brevid mig i sängen. Jag la handen på hans käke och kröp närmare honom. Vi började kyssas, först försiktigt och sen mer intensivt. Niall strök med sina händer längs min rygg och jag fick rysningar av känslan av att vara så nära honom. Vi avbröts av några knackningar på dörren som sedan försiktigt öppnades. 
-Oh, did I disturb? Frågade Nialls mamma som kollade in genom dörren. Jag log generat. Well the dinner is ready! sa hon och stängde dörren.
 

Niall gav mig en sista kyss och vi reste oss upp ur sängen. Jag log mot honom och vi gick ut mot köket där middagen stod serverad. Vi satte oss ner och samtalet flöt på bra från första början. Jag berättade om mitt liv i svergie, skolan, intressen, familj och massa andra grejer. Nialls styvpappa visade sig vara en riktig skojare som drog många skämt under måltiden. Vi skrattade och hade det jätte trevligt.
 
-Thank you so much for the dinner! It was really good. Sa jag.
-Oh, im glad you liked it. svarade Maura som hade börjat duka av.
-I can help you with that Maura! sa jag och lyfte upp några tallrikar.
-Really? you dont have to! svarade hon snabbt.
Jag fortsatte duka av tillsammans med Maura. Vi var ensamma i köket.
-Do you know what Nicky? började hon. I have never seen Niall like this before. He's so happy when he is with you. 
-Oh, jag blev röd om kinderna och kollade ner. Well, Im happy with him to. svarade jag.
-Youre a lovely girl and I am really happy that Niall have found someone like you. Jag sken upp i ett leende och känd en liten lättnad över att hela mötet med Nialls föräldrar hade gått så bra.
Niall kom in i köket och satte sig på en stol.
-Do you need any help? frågade han oss.
-No we're just finish. Sa Maura och gav Niall en liten klapp på kinden samtidigt som hon lämmnade köket.
-Your parents are so nice, sa jag och satte mig på stolen brevid Niall.
-Well, they like yo alot! sa Niall och böjde sig fram och gav mig en puss. 
Jag log mot honom och pillade lite med hans rufsiga hår.
-I think I have to go home now... my parents probably wonder where I am.
-If you want to, I can drive you home, svarade Niall snabbt.
-Thanks Niall, sa jag och kramade om honom.
Jag sa hejdå till Nialls föräldrar och sedan gick vi ut till bilen.
 
Jag satte mig i framsätet brevid Niall. Han startade motorn och började köra längs dom små vägarna.
-Am I your girlfriend now? sa jag plötsligt utan att tänka mig för. Niall var tyst i några sekunder, sedan vände han huvudet mot mig.
-As I told you before, I love you. I know that you are the right girl for me and as I feel now, I cant live without you. But the thing is, I just want you to be happy, and I dont know if you can be that with me. Niall kollade ut mot vägen och jag kunde se att hans ögon vattnades lite.
-But Niall! I am happy with you and I love you to! What's the problem?
-It's not so easy to be Niall Horans girlfriend... började han. You know, some of the fans can be really rude. If they get to know about you they will start picking on you and be mean. I dont want that to happend. You dont deserv that. Jag såg en tår sakta rulla ner för Nialls kind.
-Do you know what? I dont care about that at all! You're the only one for me Niall, You're worth to fight for. Niall vände sina tårfyllda ögon mot mig och jag kunde skymta ett litet leende på hans läppar. Jag torkade bort tåren på hans kind med min hand. Han kollade på mig en stund.
-Then I guess you're my girlfriend.

Vad tycker ni än så länge? Kommentera :)
Jag kommer kanske inte uppdatera så mycket denna veckan för jag ska iväg. Vet inte om jag har tillgång till dator.

anotherworldfanfic.blogg.se

En fanfic/Novell om One Direction!

RSS 2.0